Saturday 25 December 2010

MMA Tournament For børn at mindre sikker henhold til Vancouver Coach

Når veteran MMA fighter Mark Coleman prægede sætning jorden og pund, han talte om Stansning voksen face.? Said en anden måde, det er svært at tro, at nogen derude sidestilles Stansning mennesker i ansigt mens de er på jorden med børn som unge som syv (mindst dengang). ? men ifølge en artikel i Vancouver Sun veteran MMA coach i Vancouver havde at stoppe adskillige børn fra holdes og anden hovedet på en nylig MMA turnering i Burnaby.? tilsyneladende blev indført nye regler, tilladt unge, der var tidligere kun tilladt stående strejker til at engagere sig i jorden og pund, en praksis, der vil uden tvivl skabe nogle waves.?

"En af mine studerende, som er en syv-årig pige, havde en større dreng på hende i hvad kaldes en mount holdning," Chris Franco, ejeren af Vancouvers fransk Boxing-Pankration motionscenter, said.?"The referenceformål Filhåndtering stoppe det og drengen blot holdes rammer hende i hovedet."

Fransk gik på at sige more.? "der var ét barn 95 pund konkurrerer mod en anden barn blev 150 pounds.? de var begge 12 år gamle, men jeg stoppet kampen, fordi tænkte [mindre] drengen måske være fastgjort i halvdelen."

Lyt, jeg er en enorm MMA fan.? love sport.? jeg synes også, det er flot for self forsvar purposes.? men der er en masse flytter, der bare ikke er sikkert for kids.? og et barn, der er kun syv år bør absolut aldrig anden ansigt på ground.? Heck, ?I don't?think at en syv år gammel bør nogensinde be?punched i øjnene, periode.

Her håber folk tage en lang, hårde kig på alt dette.

Flere Artikler

UFC 122 Fight Card

UFC 123 Fight Card

MMA Style Guide


View the original article here

No comments:

Post a Comment