Tuesday 11 January 2011

Nick Diaz kommer fra et mere traditionelt kampsport baggrund end du Tænk

Strikeforce Weltervægt Champion Nick Diaz taler en masse uønsket både før og under sin kampe, hvorfor de fleste mennesker ikke tænker på ham som en traditionel kampsport kunstner. Men ifølge en bekæmpelse! Tidsskriftet video interview, han er virkelig når det kommer til baggrunden.

"Jeg gjorde aikido når fire år gamle var," sagde Diaz til bekæmpelse!. "Min første erfaring med gør kampsport var underlige, reelle traditionelle, mærkelig lugt med røgelse brænding. Vi gjorde en masse bowing, det var en masse af sti til mindst modstand og gå med strømmen. ...Virkelig god ting til når du er i en ung alder."

Faktisk pågående Diaz er, han er virkelig en forbavsende tekniske fighter. Traditionelle eller ikke, han en studerende af game.? sammen med dette, hans boksning, selvom noget uortodoks, er så godt, som vi har nu, in?the sport?right and?his brasiliansk Jiu Jitsu, velsagtens en traditionelle martial kunst i sin egen ret (selvom det ikke japansk/kinesisk) er udestående.

Så Diaz ikke muligvis traditionelle og schooled på enhver måde.Men når det kommer til tekniske færdigheder og en traditionel baggrund, han passer regningen.

Flere Artikler

Nick Diaz Biography

UFC 122 Fight Card

Kommende UFC 122 resultater

Kommende UFC 123 resultater


View the original article here

No comments:

Post a Comment