Thursday 14 October 2010

Frank Mir besejrer Mirko Cro Cop Filipovic efter KO I UFC 119

Her er hvordan UFC 119 bout mellem Frank Mir og Mirko "Cro Cop" Filipovic gik ned.

Tidligt i først, Mir skudt i udkig overlast. ? Cro Cop forsvaret godt, befandt sig op mod bur muren, og derefter landede en knæ til den lyske, forlod Mir på canvas.? flere øjeblikke senere, Mir fik op and?went tilbage til fighting.? efter a?nice fodboldudtryk kombination af Cro Cop, Mir skudt i, trykkes på ham op mod buret og landede både en vinklet og knee.? snart efter, Cro Cop skubbet off the wall men fundne, selv op mod det igen øjeblikke later.? efter en dommer adskillelse, Cro Cop landede en lav kick.? Mir derefter skudt i og forbundet med en dejlig punch.? derefter klokken.

En temmelig begivenhedsløs runde, der sandsynligvis gik til Mir.

Den anden runde blev mere af det samme med Mir mangler på dødtræt, lejlighedsvis ramme med en Dorn og trykke generelt på Cro Cop-, der gjorde meget lidt op mod muren bur før dommeren adskilt dem.

Cro Cop sandsynligvis behov for en standsning i rækkefølge til win.?, men kæmper den måde, han, det ville være en meget ordentlig mundfuld.

De fleste af den tredje runde blev så kedeligt som de to første stanzas.? men derefter Cro Cop sent i runde, kom frem aggressivt i en meget sjældne forekomst og fik fanget af en Mir knæet, der satte ham på jorden for hans indsats.

Frank Mir overgår Mirko "Cro Cop" Filipovic ved KO kl 4: 02 af runde tre.

Flere artikler

UFC 119 resultater

Bader besejrer Nogueira

UFC 120 Fight Card


View the original article here

No comments:

Post a Comment