Saturday 2 October 2010

Margennote efter steroider controversy - Phil Baroni Not A Fan Of Chael Sonnen Papirkurv Talk

Chael Sonnen har testet positiv for ydeevne øge drugs.? disse dage, der aldrig synes at overraske mig - det sker i pro sport alle time.? undtagen her er noget, der overraske mig lidt, i det mindste indtil jeg tænkte det.

Phil Baroni er ikke en fan af Sonnen's trash taler (sagde før afprøvning resultater selv kom ud). ?

Baroni har gjort en masse af papirkurven taler i hans dag. Nogle af de ting, der gik frem og tilbage mellem han og Frank Shamrock før deres 2007 bout, var eksempelvis temmelig intens. Gå tilbage, et år eller deromkring og Sonnen ville ikke har endda betragtes i klassen junk-taler samme.Men i dag, ?he er absolut kongen af bakken i alle MMA når det drejer sig om spidse en kamp. Baroni er stadig, ikke en fan.

"Han læser den bog, jeg skrev. Det sagde ud af stil, "Baroni på torsdagens episode af the MMA Hour.

Tager tingene yderligere, der er krigere derude, der skal bogstavelig talt hader deres modstandere inden de kommer ind i buret og trash talk er ofte en byproduct af denne. Der er også nogle MMA konkurrenter-Randy Couture f.eks-, behøver ikke at være gal i det mindste at gå ud og gøre deres arbejde.Fra disse krigere vil du næppe høre en peep før en bout går ned. Men måske er der også en tredje gruppe af bekæmpelse sport sportsudøvere, der kan vokser i antal. De er dem, der taler blot at hype en kamp eller bringe sig i stand til at få en kamp.Og dette synes at være Baroni's problem med Sonnen.

"Det er ikke reel.Ligesom talte de om mig og [Frank] trekløver--der var reel. Dette ain't reelle,"sagde han med henvisning til Sonnens nylige tale vedrørende Georges St. Pierre og Anderson Silva.

Naturligvis kan der være flere til Baronis følelser om emnet.Jo, Sonnen en gang drøfte Baronis evne til at fremme en kamp i en april 2010 Fight!Tidsskriftet artikel, siger, "Phil Baroni var meget god (til fremme af en kamp), men Phil Baroni post gør det svært at nyde ham".

Der er ingen vel vidende om Baroni selv læse, eller ej.Men hvis han ikke er så slags fyr at tage så venligt at have sin post questioned.? Regardless, det er interessant at høre Baronis synspunkt.

Flere artikler

UFC 119 resultater

UFC 119 Predictions


View the original article here

No comments:

Post a Comment